Australische hitserie ‘Wonderland’ exclusief bij RTL Lounge

2015/01/img_5397.jpg

Vanaf maandag 12 januari zendt de digitale zender RTL Lounge exclusief ‘Wonderland’ uit. Deze succesvolle Australische dramaserie volgt de levens van vier verschillende duo’s die allemaal in het appartementencomplex ‘Wonderland’ aan het strand in Sydney wonen.

Reguliere uitzending: elke werkdag om 18:00 uur. Marathon: zaterdag vanaf 20:30 uur en zondag vanaf 15:00 uur.

Het ene koppel (Rob en Colette) is al jaren getrouwd, terwijl een ander stelletje (Carlos en Grace) pas nét bij elkaar is. Weer twee andere huisgenoten (Tom en Miranda) zijn happy single en het vierde setje (Steve en Dani) zit smoorverliefd in hun wittebroodsweken. Uiteraard verlopen deze relaties niet áltijd even soepel en spelen er de nodige onderlinge problemen…

Naast een dagelijkse uitzending op werkdagen om 18:00 uur, is ‘Wonderland’ op zaterdag en zondag in marathonvorm te zien bij RTL Lounge. Dit betekent dat de vijf afleveringen van de afgelopen werkweek achter elkaar voorbij komen.

~ door pietboon op 08/01/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: