Derde seizoen Continuum in februari op Syfy

Na ongewild terug in de tijd te zijn gesleept van 2077 naar 2012 is detective Kiera Cameron (rachel nichols) de enige geworden die iets kan uitrichten tegen een onvoorspelbaar veranderde toekomst en mogelijke ellende voor haar familie.

Continuum seizoen 3 vanaf 10 februari elke dinsdag om 21.00 uur op Syfy

Het terrorististische collectief Liber8 gaat verder met zijn pogingen de vorming van de toekomst te ontregelen en alec lijkt met zijn egoïsme de kans dat Kiera naar 2077 terugkeert, om zeep te hebben geholpen. Kiera’s vastberadenheid wordt op de proef gesteld omdat ze steeds meer geïsoleerd raakt in een tijd die ze minuut voor minuut minder als de werkelijkheid beleeft. Kan ze zowel het verleden als het heden redden of zal ze gedwongen worden om een verwoestende keus te maken voor één van beide?

~ door pietboon op 08/01/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: