MTV’S datingshow Ex On The Beach is terug

2015/01/img_5396.jpg

Hysterie, drama en liefde in de zon zijn een gevaarlijke combinatie in MTV’s realityserie Ex on the Beach. Het tweede seizoen van deze datingshow met onverwachte wending start op 1 februari. Met de beroemde exen uit Geordie Shore: Charlotte en Gaz.

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach start op zondag 1 februari om 21:40 op MTV.

Opnieuw vertrekt er een groep singles naar het paradijs voor een zomer vol liefde….. althans dat denken ze. Net als de vonken er van af vliegen tussen de singles komt er onverwacht bezoek van hun exen. Elke week komt er een nieuwe deelnemer aan in het paradijs met geheime motieven. Sommigen willen wraak, anderen hopen hun ex terug winnen en natuurlijk zijn er ook deelnemers die gewoon een scene willen schoppen. Het wordt een ingewikkeld liefdesweb.

Vandaag werd de cast bekend gemaakt en de beruchte exen Gaz en Charlotte uit Geordie Shore zitten erbij! Zullen ze opnieuw voor elkaar vallen of vinden ze een nieuwe liefde? Uiteraard is Charlotte niet de enige ex van Gaz. De vrouwenverslinder komt in een huis vol met vroegere vlammen, exen en one-night stands naast ook een aantal nieuwe beauties in bikini.

~ door pietboon op 08/01/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: