The Walking Dead seizoen 5 gaat in februari verder

2015/01/img_5406.jpg

In februari kunnen de vele fans van de dramaserie ‘The Walking Dead’ hun hart ophalen. Na een korte tussenpauze zijn de laatste acht afleveringen van seizoen 5 binnen 24 uur na de Amerikaanse première in Nederland te zien op zender FOX.

Vanaf 9 februari elke maandag om 22.00 uur op FOX

Zowel in de Verenigde Staten als in de rest van de wereld is de serie een ongekend succes. Elk jaar blijft de populariteit toenemen en steeds meer fans volgen de overlevingsstrijd van Rick en zijn lotgenoten. De midseizoensfinale van ‘The Walking Dead: 5A’ trok in de Verenigde Staten 14,8 miljoen kijkers en brak daarmee een nieuw record. Gezien de uitzonderlijke kijkcijfers is er al getekend voor een zesde seizoen.

Na de tragische gebeurtenissen en het gemis van een mogelijk geneesmiddel in Washington, wordt het steeds lastiger voor Rick en de rest van de groep om vast te houden aan hun menselijkheid. Zonder een richting voor de toekomst staan sommigen op een breekpunt, terwijl anderen vasthouden aan het enige dat ze nog hebben. De scheidingslijn tussen de doden en levenden begint te vervagen.

Op zaterdag 7 februari krijgen fans de kans om de eerste acht afleveringen van het vijfde seizoen terug te zien. ‘The Walking Dead Night’ wordt dan uitgezonden van 23.20 tot 5.20 uur. Ook kunnen digitale abonnees van KPN, Ziggo en UPC seizoen 1 tot en met 4 in zijn geheel kosteloos terugkijken via video on demand.

De serie wordt geproduceerd door Gale Anne Hurd (‘The Terminator’, ‘Aliens’, ‘Armageddon’), Robert Kirkman, David Alpert, Greg Nicotero en Tom Luse. Scott Gimple (‘FlashForward’, ‘Ghost Rider: Spirit Of Vengeance’), die in het tweede seizoen aantrad als schrijver, heeft de rol van showrunner op zich genomen. In het verleden won de zombieserie al twee Emmy Awards voor ‘Outstanding Prosthetic Make-Up’. Ook werd de serie genomineerd voor onder andere een Golden Globe voor ‘Best Television Series – Drama’ en sleepte de reeks vele andere nominaties voor belangrijke prijzen in de wacht.

~ door pietboon op 10/01/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: