Gratis aflevering voor nieuwe HBO-serie Togetherness

2015/01/img_5422.jpg

Vandaag start bij HBO de nieuwe komedieserie Togetherness. Bedacht en geschreven door Jay en Mark Duplass verhaalt de serie hoe twee stellen noodgedwongen moeten samenleven in een buitenwijk van Los Angeles. Amanda Peet, bekend van succesvolle films als 2012 en Identity Thief, speelt een van de hoofdrollen. Om de start van de serie te vieren, biedt HBO geïnteresseerden de kans om kennis te maken met de nieuwe HBO-productie.

De eerste aflevering is vanaf vandaag twee weken gratis te bekijken via HBO’s website: http://www.itshbo.nl/togetherness.

Jay en Mark Duplass schreven voor HBO de gloednieuwe komedieserie Togetherness. Het eerste seizoen volgt twee stellen die samen een huis delen in een buitenwijk van Los Angeles. Brett en Michelle (Mark Duplass en Melanie Lynskey) proberen hun relatie nieuw leven in te blazen nu ze een tijdje gelukkig getrouwd zijn en kinderen hebben. Wanneer Brett’s vriend Alex (Steve Zissis) en Michelle’s zus Tina (Amanda Peet) bij hen intrekken, raakt het viertal verwikkeld in een gecompliceerde woonsituatie waarbij de banden danig op de proef worden gesteld. Stuk voor stuk willen ze hun persoonlijke dromen nastreven terwijl ze ook hun rol als vriend, zus en partner moeten vervullen.

~ door pietboon op 12/01/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: