Exclusieve blik achter de schermen in “Nicki Minaj: My Time AGAIN” op MTV

2015/01/img_1239.png

Na de succesvolle release van haar album “The Pinkprint” biedt MTV opnieuw een zeer persoonlijk blik in de wereld van de hip hop artieste Nicki Minaj in de documentaire “Nicki Minaj: My Time AGAIN.” Deze tweede documentaire uit MTV’s Nicki Minaj documentaire trilogie zal uitgezonden worden op 20 januari om 20:00 op MTV.

“Ik ben MTV heel dankbaar dat ik deze eerlijke documentaire kan uitbrengen voor mijn fans. Ik vertrouw MTV volledig dat ze alles met integriteit zullen gebruiken terwijl ik een persoonlijk deel van mijn leven deel. Onze eerste film samen “My Time Now”, was een groot succes en fans bleven ons vragen om meer. Deze fans zullen heel blij zijn met deze nieuwe documentaire.
Ik ben er erg enthousiast over.”- Nicki Minaj.

Tijdens “Nicki Minaj: My Time AGAIN” laat de superster zich van haar meest rauwe en onbevangen kant zien, terwijl ze zich voorbereid op de release van haar album. Ook gaat MTV met haar mee naar haar jeugd in Queens waar ze herinneringen ophaalt van het opgroeien in een één-kamer apartement met haar familie. De documentaire laat ook zien hoe ze aan het werk is in de studio, wat haar visie is op de hip hop in Amerika en haar strijd om haar plek binnen die hip hop wereld
te behouden.

“My Time AGAIN” geeft ook een ongefilterde blik op de hoogte- en dieptepunten en de totale gekte van het leven als ster. Van de vreugde rondom de release “The Pinkprint” tot het einde van een relatie na 11 jaar. Van de beroemde slangenbeet en garderobe uitdagingen bij de ‘MTV Video Music Awards 2014’ tot de gekoesterde tijd die ze doorbrengt met haar familie en vrienden.

~ door pietboon op 13/01/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: