Comedy Central en Ziggo slepen je tijdens de Comedy Maand door Blue Monday heen

2015/01/img_1240.jpg

Aanstaande maandag (19 januari) is het weer Blue Monday, volgens experts de meest depressieve dag van het jaar. Comedy Central en Ziggo hebben met Badaboom de handen ineen geslagen en besloten om via #BlueMonday en #Comedymaand deze dag zoveel mogelijk mensen op te vrolijken.

Er staat deze dag een team van comedians voor je klaar. Arie Koomen, René van Meurs, Alex Ploeg, Kasper van der Laan, Gerthein Boersma, Jennifer Evenhuis en Gwen Pol vrolijken je op met hilarische persoonlijke sketches.

Stuur op maandag 19 januari een tweet waarom jij opgevrolijkt moet worden aan #BlueMonday en/of #Comedymaand en we maken je dag weer beter met een leuke video.

Maurice Hols, General Manager VIMN:

“Comedy is waar wij dagelijks voor staan. Zeker op de meest depressieve dag van het jaar kun je wel wat extra humor gebruiken. Met een partner als Ziggo is het mogelijk om heel veel mensen te bereiken en laten genieten van Comedy.”

Hans Blom, Directeur Consumentenmarkt bij Ziggo:

”Wij zijn blij om in samenwerking met de zenders van Comedy Central onze digitale TV-abonnees in de maand januari wat extra vrolijkheid te kunnen brengen. Naast de samenwerking op Blue Monday kunnen de kijkers van Ziggo ook de rest van de Comedy maand blijven lachen. Comedy Central Family en Comedy Central Extra zenders zijn de hele maand beschikbaar voor alle digitale kijkers van Ziggo.”

~ door pietboon op 17/01/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: