KPN Interactieve TV App landelijk te gebruiken

2015/01/img_5451.jpg

KPN breidt vanaf 29 januari Interactieve TV uit met de mogelijkheid om altijd en overal televisie te kijken op tablet of smartphone. Klanten kunnen dan overal in Nederland zo’n 25 zenders live bekijken, én ook de opnames van hun favoriete programma’s en series.

Klanten van KPN kunnen al in en om het huis interactieve tv-kijken via de Online app. Ook kunnen ze via de app opnames terugkijken op bijvoorbeeld smartphone of tablet. Binnenkort kan dit dus ook in de trein of op het strand via mobiel internet of wifi. De combinatie van hoge kwaliteit vaste en mobiele netwerken en de unieke cloud-based televisie infrastructuur maakt dit mogelijk.

“De flexibiliteit die klanten nu al hebben om thuis televisie te kijken en op te nemen, geven we ze nu ook buitenshuis. Zo kunnen klanten straks bijvoorbeeld in de trein onderweg naar kantoor nog even een aflevering van hun favoriete serie kijken. Ook wordt het mogelijk om tijdens de vakantie in Nederland alle opgenomen films en series te kijken waar ze niet aan toegekomen zijn”, aldus Jaap Postma, directeur Consumentenmarkt.

Klanten van KPN die producten voor thuis combineren met een mobiel abonnement hoeven zich niet snel zorgen te maken over het data verbruik. Zo verdubbelt KPN namelijk onder andere het aantal MB’s in de bundel. Het is voor deze klanten dan nog aantrekkelijker om zorgeloos naar Interactieve TV te kijken via 4G van KPN. Indien klanten alsnog de limiet van de bundel bereiken dan wordt de snelheid verlaagd. Klanten hoeven niet bang te zijn voor extra kosten.

Vanaf 29 januari krijgen alle KPN-klanten gefaseerd toegang tot de vernieuwde Interactieve TV Online app. Uiterlijk 7 maart kunnen alle klanten gebruikmaken van de vernieuwde app.

~ door pietboon op 21/01/2015.

Eén reactie to “KPN Interactieve TV App landelijk te gebruiken”

  1. […] en Serie Opnemen. Vorige week kondigde KPN aan de app van Interactieve TV uit te breiden. Vanaf 29 januari kunnen klanten niet alleen thuis, maar ook onderweg tv-kijken én gemaakte opnames terugkijken. Met al deze extra diensten hebben klanten alle vrijheid om tv te […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: