Nieuwe programmering bij Radio Veronica

Vanaf maandag 2 februari start Radio Veronica met een nieuwe programmering. Jeroen van Inkel presenteert de ochtendshow, Patrick Kicken sluit de werkdag af met veel humor en Bart van Leeuwen keert terug in het weekend.

Voor de vroege vogels beginnen Martijn Muijs en Alex Oosterveen om 5.00 uur met hun programma. Daarna volgt Jeroen van Inkel met de nieuwe ochtendshow van Radio Veronica. Je hoort hem tussen 7.00 – 10.00 uur. Erik de Zwart presenteert van 10.00 – 12.00 uur de beste Top 40 hits van de afgelopen 50 jaar. Dennis Hoebee is terug bij Radio Veronica op het tijdsslot 12.00 – 16.00 uur. Patrick Kicken presenteert de middagshow met veel muziek en comedy.

In het weekend zijn Bart van Leeuwen, Silvan Stoet en Rick van Velthuysen de dragers van de programmering. Naast de nieuwe programmering introduceert Radio Veronica ook haar nieuwe jinglepakket en bestaat het muziekformat uit de beste 80’s, 90’s en 00’s hits.

~ door pietboon op 22/01/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: