John Oliver vanaf 10 februari terug op HBO

IMG_0083

Een van de meest besproken tv-persoonlijkheden van 2014, John Oliver, keert op 10 februari terug met gloednieuwe afleveringen van Last Week Tonight With John Oliver. In zijn spraakmakende talkshow bespreekt de Britse presentator het nieuws van de dag waarbij hij de sociale, politieke en existentiële problemen van Amerika en de wereld aankaart.

Nieuwe afleveringen zijn elke dinsdag beschikbaar via HBO GO (zonder ondertiteling) en elke donderdag te zien om 20:30 uur op HBO 3 (met ondertiteling).

John Oliver is ongetwijfeld een van de grappigste en meest verfrissende televisiefiguren van de laatste jaren. Zijn interim-baantje als presentator van The Daily Show, ter vervanging van Jon Stewart, werd zowel door de recensenten, het publiek als Stewart zelf op luid gejuich onthaald. In zijn talkshow voor HBO werpt Oliver wekelijks een half uur lang een actuele blik op de nieuwsgebeurtenissen van de afgelopen week. Daarin kaart hij vanuit zijn eigen, aparte perspectief en op onnavolgbare wijze de sociale, politieke en existentiële problemen van Amerika en de wereld aan.

~ door pietboon op 27/01/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: