KPN breidt Begin Gemist verder uit met HBO

KPN heeft het aantal zenders uitgebreid waarbij klanten Begin Gemist kunnen gebruiken. Vanaf vandaag kunnen klanten van KPN ook alle HBO programma’s via Begin Gemist kijken. Wanneer klanten een abonnement hebben op HBO, kunnen zij eenvoudig een uitzending opnieuw starten en gratis kijken vanaf het begin naar de films en series die deze zender biedt. In totaal kunnen klanten nu Begin Gemist gebruiken bij 38 zenders.

KPN introduceerde Begin Gemist in oktober 2013. Met deze dienst kunnen klanten met Interactieve TV van KPN gemakkelijk een uitzending opnieuw starten als de tv bijvoorbeeld uitstond of als ze naar een andere zender keken. De dienst is een groot succes: inmiddels wordt maandelijks al circa 2 miljoen keer gebruik gemaakt van Begin Gemist. KPN was de eerste TV-provider in Nederland die deze extra Interactieve TV-dienst aanbood.

Begin Gemist is gratis voor meeste programma’s en nu dus ook gratis beschikbaar voor programma’s die HBO uitzendt. De beschikbare programma’s zijn te herkennen aan het Begin Gemist-icoon in de elektronische programmagids (EPG) van Interactieve TV van KPN.

KPN verbetert continu zijn producten en diensten en heeft sinds de introductie van Interactieve TV in 2006 steeds nieuwe extra’s toegevoegd, zoals Live TV-pauzeren, Opnemen Pakket, Programma Gemist en Serie Opnemen. Vorige week kondigde KPN aan de app van Interactieve TV uit te breiden. Vanaf 29 januari kunnen klanten niet alleen thuis, maar ook onderweg tv-kijken én gemaakte opnames terugkijken. Met al deze extra diensten hebben klanten alle vrijheid om tv te kijken zoals het hen uitkomt.

~ door pietboon op 27/01/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: