MTV’s Storytellers begint met Ed Sheeran live

2015/01/img_5480.png

Singer/songwriter Ed Sheeran start een nieuw seizoen van Storytellers op 3 februari 20:50 uur. Dit is de eerste keer dat een aflevering live wordt opgenomen vanuit een concertzaal die veel betekenis heeft voor een artiest.

Storytellers: Ed Sheeran wordt 3 februari om 20:50 uitgezonden op MTV

Ed Sheeran zal optreden en persoonlijke verhalen vertellen die de inspiratie zijn geweest voor zijn muziek. De zaal in kwestie is het Whelan’s in Dublin, dit is de zaal waar Ed voor het eerst de artiest zag die hem inspireerde om muzikant te worden: Damien Rice.

“Het is geweldig om terug te komen en op te treden op een plek die persoonlijk zo veel voor mij betekent”, zegt Ed Sheeran. “Ik was pas 11 of 12 jaar oud toen ik Damien zag spelen in Whelan’s, en die avond heeft letterlijk mijn leven veranderd. Toen hij na zijn show de tijd nam om met mij te praten zag ik alles anders. Hij heeft me geïnspireerd op een manier waarvan ik alleen maar kan hopen dat ik dit voor iemand anders kan doen.”

Ed Sheeran is 6 keer genomineerd voor een Grammy en heeft meerde platinum platen. Hij is slechts 23 jaar oud, maar nu al een wereldwijd fenomeen. Zijn laatste album “x” (spreek uit: multiply) heeft in 14 landen de eerste plaats van de hitlijsten weten te bereiken. In de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk was het zelfs het grootste én snelst verkochte album van 2014. “X” is momenteel genomineerd voor een Grammy award voor Album of the Year.

~ door pietboon op 27/01/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: