Sport1 Tennis gratis tijdens Fed Cup en ABN AMRO toernooi

Op zaterdag 7 en zondag 8 februari zijn de partijen van het Nederlands Fed Cup te zien op Sport1 Tennis. Het team speelt in wereldgroep II een thuiswedstrijd tegen Slowakije. In de tweede week van februari (9-15 februari) wordt in Rotterdam weer het ABN AMRO World Tennis Tournament gehouden. Ook dit jaar zal Sport1 Tennis het gehele toernooi van begin tot eind uitzenden.

Beide tennisevents zijn door veel digitale kijkers zonder abonnement via Sport1 Tennis te ontvangen.

Voor niet abonnees is het te zien op Ziggo kanaal 999, UPC kanaal 15, KPN/Telfort kanaal 236, SKV kanaal 583, Delta kanaal 634, KabelNoord kanaal 93.

Voor de 42ste keer is het Ahoy het sfeervolle decor van het ABN AMRO World tennis Tournament en ook dit keer is toptennis gegarandeerd. Maar liefst vijf spelers uit de top-10 geven in Rotterdam acte de presence. Naast de absolute blikvanger Andy Murray hebben ook US Open-winnaar Marin Cilic en Stanislas Wawrinka hun komst toegezegd. De Zwitser kende in 2014 eveneens een topjaar met onder meer winst van de Australian Open en de Davis Cup.

Tomas Berdych komt terug om zijn titel te verdedigen en de Tsjech krijgt in de jacht op een tweede hoofdprijs verder geduchte concurrentie van onder meer young guns Milos Raonic, Grigor Dimitrov en Jerzy Janowicz en een ijzersterke Franse afvaardiging onder aanvoering van Jo-Wilfried Tsonga en Gaël Monfils. Voor Nederland hebben Robin Haase en Jesse Huta Galung een wildcard ontvangen. Zij zullen hun kusten gaan vertonen op het hardcourt van Rotterdam.

Ten slotte nog speciale aandacht voor David Goffin. De winnaar van het Sport1 Open 2014 is aan een ongekende opmars bezig op de wereldranglijst. De Belg pakte daarna nog 3 challengertitels en ATP-zeges in Kitzbühel en Metz. Op de wereldranglijst is hij inmiddels omhooggevlogen van 106 naar 22 en in Ahoy wil hij de sprong richting de top-10 gaan maken.

~ door pietboon op 27/01/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: