André van Duin als Meneer Wijdbeens in Popster!

IMG_0084

André van Duin is naast presentatrice Kim-Lian van der Meij te zien in het nieuwe SBS6 programma Popster! Van Duin kruipt speciaal hiervoor opnieuw in de huid van Meneer Wijdbeens.

Vanaf vrijdag 13 maart kan heel Nederland wekelijks om 20:30 uur genieten van de allerleukste poppenacts bij SBS6.

Van Duin:

“Meneer Wijdbeens heeft jarenlange ervaring als reporter en gaat de deelnemers op geheel eigen wijze ontvangen en ondervragen. Ik ben een paar keer stiekem wezen kijken bij de repetities van de deelnemers. De poppen zijn leuk en de acts divers, er wordt gezongen, gedanst en er zijn hilarische sketches. Ik heb nog nooit zoveel diversiteit gezien in het poppenspel. Ik ben er van overtuigd dat het een bijzonder verrassende en vrolijke familieshow gaat worden.”

In de nieuwe vrijdagavondfamilieshow Popster! gaat het erom wie de leukste, opvallendste en meest originele poppenact kan bedenken en uitvoeren. Alle soorten poppen komen voorbij: handpoppen, vingerpoppen, poppen op een stokje, marionetten: niets is te gek. In Popster! wordt gezongen, gedanst en gelachen. De voorbereidingen van het programma zijn in volle gang. Het belooft een show voor de hele familie te worden.

~ door pietboon op 28/01/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: