Nickelodeon lanceert Yellow Monday

2015/01/img_5481.jpg

Om te vieren dat er op 2 februari nieuwe afleveringen starten van SpongeBob heeft Nickelodeon Yellow Monday in het leven geroepen: een dag die staat voor blijheid en optimisme.

Op 19 januari was het Blue Monday, volgens experts de meest depressieve dag van het jaar. Nu we deze dag achter de rug hebben is het tijd voor een vrolijke dag. Daarom hebben ze 2 februari verkozen tot Yellow Monday. Deze dag staat in het teken van onze favoriete gele vriend, SpongeBob SquarePants.

De kleur geel wordt vaak geassocieerd met nieuwsgierigheid, intellect, vrolijkheid, vrijheid, en motivatie. Laat dit nou net een omschrijving zijn van SpongeBob!

Vanaf 2 februari zijn er om 17.15 elke schooldag nieuwe afleveringen van SpongeBob SquarePants te zien. In deze afleveringen gaat hij onder andere terug naar de milkshake-school en moet hij samen met Patrick voor Octo gaan zorgen wanneer deze per ongeluk weer een baby wordt.

Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van SpongeBob is er in het weekend van 7 en 8 februari een speciale SpongeBob marathon op Nickelodeon. Vanaf 11.30 zie je de hele dag lang afleveringen van de gele spons voorbijkomen.

~ door pietboon op 28/01/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: