RTLXL komt met onbeperkt kijken maandabonnement

RTL heeft een Subscription VoD-dienst binnen het aanbod van RTLXL opgetuigd. Kijkers krijgen voor 3,99 euro per maand ongelimiteerd toegang tot de VoD-dienst.
De aangeboden content loopt tot twaalf maanden terug en zeven dagen vooruit. De content wordt zonder reclame weergegeven. De dienst loopt na dertig dagen automatisch af.

Geïnteresseerden kunnen elke maand zelf bepalen of ze opnieuw 3,99 euro betalen. Het aanbod is nog niet beschikbaar binnen de apps van RTLXL, maar RTL zegt eraan te werken.

RTL lanceerde RTLXL in oktober 2010 en creëerde zo één centrale plek voor al zijn films, series, tv-programma’s en meer. Ook RTL Gemist is sinds die tijd onderdeel van RTLXL.

RTL biedt sinds juni 2014 haar content tevens aan binnen NLziet. Een Subscription VoD-abonnement op die dienst kost 10 euro per maand, maar dan heeft de kijker toegang tot video’s van RTL, NPO en SBS.

Naast RTLXL zijn ook de Videostrip en Videoland VoD diensten onderdeel van de Digital tak van RTL, naast de apps zoals Buienradar, Couverts en Pepper.

Bron: telecompaper.com via NLkabel

~ door pietboon op 28/01/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: