Kinderzender Boomerang vernieuwd

 

BoomerangBoomerang heeft een nieuw logo. Ook stappen zij over naar een Nederlandstalige versie. Wat blijft zijn de populaire tekenfilmfavorieten, zoals Tom & Jerry, Looney Tunes, Garfield en Scooby Doo. Aangevuld met nieuw verworven hedendaagse producties, die door studio’s van over de hele wereld zijn gemaakt.

Boomerang is te ontvangen bij Ziggo, UPC, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta.

Familiezender Boomerang viert de gehele maand februari het 75-jarig jubileum van Tom en Jerry. Iedere schooldag is om 17:35 uur een gloednieuwe aflevering van The Tom and Jerry Show te zien en in het weekend kunnen fans een heuse Tom & Jerry marathon houden! Van ’s ochtends 9:30 uur tot ’s avonds 21:30 uur zendt Boomerang Tom and Jerry: The Movie uit en diverse afleveringen van de TV-series, zoals The Tom and Jerry Show, Tom and Jerry Tales en Tom and Jerry Kids.

~ door pietboon op 31/01/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: