Disney Junior breidt uit naar 18 uur per dag

IMG_5558

Disney Junior, de Tv-zender voor de allerkleinsten, is vanaf nu 18-uur per dag te zien op televisie. De favoriete series van kids van 2 tot 7 jaar zijn hiermee elke dag van 06:00 tot 0:00 uur beschikbaar. Disney Junior brengt populaire kinderseries, zoals Sofia het Prinsesje en Jake en de Nooitgedachtland Piraten.

In 2016 breidt Disney Junior zich verder uit voor de allerkleinsten en Disney-fans. Elena van Avalor, de eerste Latijns-Amerikaanse Disney prinses, maakt volgend jaar haar entree in de Disney Junior-serie Sofia het Prinsesje. Het Koninkrijk van Elena van Avalor is geïnspireerd op diverse elementen uit de Latijns-Amerikaanse cultuur en folklore.

Disney Junior is dé Tv-zender waar alle verhalen tot leven komen, waar vriendjes spelen en waar het elke dag een feest is om kind te zijn. Met series als Jake en de Nooitgedachtland Piraten, De Speelgoeddokter, Sofia het Prinsesje en Mickey Mouse Clubhuis. Het is een magische plek met karakters waar kids van houden.

Disney Junior is iedere dag tussen 06:00 en 00:00 uur te zien op zien via KPN (kanaal 51), Ziggo (kanaal 302) en UPC (kanaal 512).

~ door pietboon op 04/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: