Rob Fruithof te zien in derde seizoen Black Sails

Jort na de start van het tweede seizoen, dat momenteel elke zondag bij de Nederlandse HBO te zien is, onthult STARZ dat de Nederlandse presentator en acteur Rob Fruithof (Waku Waku) een rol heeft bemachtigd in het derde seizoen van tv-serie Black Sails.

Fruithof, momenteel woonachtig in Zuid-Afrika, speelt in de nieuwe reeks afleveringen een Nederlandse kapitein. Het derde seizoen van Black Sails is momenteel in productie en wordt opgenomen in de Cape Town filmstudio’s.

1715. De piraterij in de Caraïben beleeft een gouden tijdperk. New Providence Island, een voormalige Britse kolonie, is nu een vrijhaven waar beruchte zeeroverskapiteins de scepter zwaaien. De meest gevreesde onder hen is Kapitein Flint. Maar de Britse Marine staat op het punt om terug te slaan en onder die omstandigheden leren we andere facetten van de beruchte piraat kennen. Hij bundelt zijn krachten met Eleanor Guthrie – de dochter van de plaatselijke smokkelkoning – om de ultieme prijs binnen te halen. Hun tegenstanders zijn niet de minsten. Er zijn rivaliserende kapiteins, de vader van Eleanor die andere plannen heeft voor het eiland en er is John Silver, een jonge zeeman die recent door Flint werd aangesteld maar die in het geheim probeert om zijn kapitein onderuit te halen.

Het uit 10 afleveringen bestaande tweede seizoen van Black Sails is sinds 25 januari elke zondag om 22:00 uur te zien bij HBO Nederland. Nieuwe afleveringen zijn tevens beschikbaar via de on demand diensten HBO On Demand en HBO GO: de online streamingdienst waarmee series als Black Sails op computer, tablet en smartphone bekeken kunnen worden.

~ door pietboon op 04/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: