Vanaf vandaag Copa Libertadores 2015 rechtstreeks te zien op FOX Sports

FOX Sports zendt de komende maanden het toernooi om de Copa Libertadores 2015 rechtstreeks uit. Het prestigieuze, Zuid-Amerikaanse equivalent van de UEFA Champions League vindt plaats van 4 februari tot en met 5 augustus. De winnaar van het toernooi plaatst zich tevens voor het WK voor Clubs 2015.

De eerste wedstrijden werd afgelopen nacht uitgezonden: Corinthians (Bra) – Once Caldas (Col). Donderdag 5 februari om 02.00 uur kan gekeken worden naar Independiente del Valle (Ecu) – Estudiantes (Arg).

In totaal nemen 38 clubs uit 11 landen deel aan de Copa Libertadores. Titelverdediger is San Lorenzo uit Argentinië. In de eerste ronde spelen 12 teams een thuis- en een uitwedstrijd voor zes plaatsen in de tweede ronde. In deze tweede fase spelen de zes winnaars van de eerste ronde plus 26 direct geplaatste clubs in acht groepen van vier clubs een competitie. De groepswinnaars en de nummers twee kwalificeren zich voor de achtste finale, waar het toernooi overgaat naar de knock-out fase.

FOX Sports doet live verslag van in totaal 48 wedstrijden en een wekelijks programma met de hoogtepunten. De Copa Libertadores maakt deel uit van het pakket FOX Sports International.

~ door pietboon op 04/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: