Big Cat Week voor iedereen bij Ziggo en Delta gratis te zien

Voor de vijfde keer zet Nat Geo Wild de grote wilde katten in de schijnwerpers tijdens de jaarlijkse ‘Big Cat Week’ om aandacht te vragen voor hun zorgwekkende situatie. Nat Geo Wild is tijdens de Big Cat Week van 15 februari tot en met 21 februari vrij te ontvangen voor digitale abonnees van Ziggo op kanaal 204 en Delta kanaal 358.

Big Cat Week vanaf zondag 15 tot en met zaterdag 21 februari op Nat Geo Wild

Nat Geo Wild is daarnaast tot en met mei verrassingzender bij Ziggo en vrij te ontvangen voor alle abonnees met een Alles-in-1 Plus of Extra pakket.

Snelheid, kracht, intelligentie en schoonheid. Miljoenen jaren hebben grote wilde katten bovenaan de voedselketen gestaan. Maar hun natuurlijke leefomgeving is voor een groot deel afgenomen. Tegenwoordig wordt elke grote kattensoort met uitsterven bedreigd, waaronder leeuwen, tijgers, cheeta’s, jaguars en poema’s.

Highlights

MAN VS. LION
Zondag 15 februari om 18.00 uur
Boone Smith trekt door het Nambiti-wildreservaat, waar hij oog in oog komt te staan met leeuwen die op jacht zijn naar prooi en naar een partner.

FUTURE CAT
Maandag 16 februari om 18.00 uur
Met geavanceerde special effects laten deskundigen zien hoe grote katten zich mogelijk kunnen aanpassen aan extreme veranderingen.

TIGER WARS
Dinsdag 17 februari om 18.00 uur
In het tijgerreservaat Bandhavgarh worden vetes op leven en dood uitgevochten, tussen ruïnes waar de mens ooit op dezelfde manier strijd leverde.

LION GANGLAND
Woensdag 18 februari om 18.00 uur
In een verre uithoek van de Serengeti worstelt een leeuwentroep met hitte, tekort aan voedsel en water en een gevaarlijke rivaliserende bende.

TIGER’S REVENGE
Donderdag 19 februari om 18.00 uur
Het verhaal van twee tijgerzussen: Sundari is erg sterk, maar ze kan geen welpen krijgen. Krishnaa heeft een nest van drie gezonde welpen.

~ door pietboon op 05/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: