Gerard en Gordon duiken voor RTL4 in darkroom

IMG_0095

Het herentrio Gordon, Jandino en Gerard is vanaf 27 februari weer elke vrijdagavond zeer actief in de komische spelshow van RTL 4, ‘Alles Mag Op Vrijdag’. In dezelfde vrolijke chaos als vorig seizoen nemen ook in deze nieuwe reeks twee teams van wekelijks wisselende BN’ers het, samen met hun teamcaptains Gordon en Gerard, tegen elkaar op. Op Jandinojaanse wijze houdt presentator Jandino het zooitje ongeregeld in de studio onder controle, zodat alle spellen zonder gesjoemel tot een goed einde worden gebracht.

Wekelijks, vanaf vrijdag 27 februari, tussen uur 21.30 en 22.30 uur bij RTL 4.

Dit seizoen staat bol van de nieuwe spellen en heel veel BN’ers gaan de hysterische strijd met elkaar aan in de ‘Alles Mag Op Vrijdag’- arena. Sunnery James, Ryan Marciano, Roy Donders, Sylvia Geersen, Daphne Deckers, Mattie & Wietze, Bobbi Eden, Gerard Ekdom, Everon Jackson Hooi, Do, Xander de Buisonjé; ze zijn allemaal even fanatiek.

Vijf nieuwe spellen

Darkroom
In de ‘Darkroom’ duiken Gerard en Gordon samen een donkere ruimte in waar zij, gefilmd door infrarood camera’s, op zoek moeten naar verschillende objecten en waar altijd wel iets gebeurt.

Loslippig
Tijdens het ‘Loslippig’-spel mag er niet worden gesproken, maar moeten de kandidaten gebruik maken van klanken en geluiden om het voorwerp te omschrijven.

Mime Team
Voor ‘Mime Team’ hijsen twee kandidaten zich samen in één t-shirt om vervolgens ook samen een voorwerp uit te beelden.

Hoogspanning
De spanning wordt flink opgebouwd tijdens het spel ‘Hoogspanning’, waarbij één van de kandidaten verschillende woorden moet omschrijven. Echter, hij of zij mag de tien opgegeven woorden niet gebruiken bij de omschrijving van het woord. Doet diegene dat wel, dan blijft dat niet zonder gevolgen en krijgt de kandidaat een schok.

Mimitatie
In het vijfde nieuwe spel moet de kandidaat een persoon uitbeelden zonder te praten. Geluiden maken is wel toegestaan.

In deze en nog meer lachwekkende spellen uit het vorige seizoen, zoals ‘De Schuine Scene’ en ‘Lichaamstaal’, gaan Gerard en Gordon samen met hun team op schaamteloze wijze de strijd met elkaar aan. Er wordt gelachen en gehuild van het lachten want alles mag op vrijdag!

~ door pietboon op 05/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: