Nieuw op NPO Cultura: Netvers… In Sound and Vision

In het nieuwe maandelijkse popprogramma Netvers… In Sound and Vision op NPO Cultura besteden ze aandacht aan de beste nieuwe muziekdvd’s en blu-ray’s van de afgelopen maanden. Zo ben je in een uur helemaal bij wat nieuwe releases betreft en maak je als kijker kans op een dvd-pakket. In de eerste aflevering aandacht voor o.a. The Rolling Stones, Jeff Beck, Genesis, The Doors en Eric Clapton.

Zondag 8 februari om 20:30 uur op NPO Cultura.

In de eerste aflevering zie je beelden van een verloren gewaande Doors-film alsook fragmenten van optredens van The Rolling Stones en Genesis opgenomen tijdens toernees aan het begin van de jaren 80 en kakelvers opgenomen concertfilms van de meestergitaristen Jeff Beck en Eric Clapton.

~ door pietboon op 05/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: