Vijfde seizoen van ’t Schaep vanaf 14 maart op NPO1

IMG_5563

Door en Kootje en hun Amsterdamse vrienden maken een reisje over de Nederlandse rivieren. Ook in deze reeks zingen ze weer tal van bekende Nederlandse liedjes, ditmaal uit de jaren 90. Alle vertrouwde gezichten zijn ook in dit seizoen van de partij: Pierre Bokma, Loes Luca, Marc-Marie Huijbregts, Georgina Verbaan, Ton Kas, Jenny Arean, Laus Steenbeeke en Bianca Krijgsman. Met een gastrol voor Katja Römer-Schuurman.

Schaep Ahoy, vanaf 14 maart 2015 op NPO 1


Carry Tefsen (Opoe Withof) keert dit seizoen niet terug vanwege andere werkzaamheden, maar ze wenst de cast en crew een behouden vaart toe.

Katja Römer-Schuurman gaat een gastrol spelen in de nieuwe Schaep-serie, Schaep Ahoy. Zij speelt de Molukse Ramona, jeugdvriendin van Lena (Georgina Verbaan) uit Friesland. Lena nodigt Ramona uit om langs te komen op de boot als ze bij de Friese meren zijn. Maar klikt het nog wel tussen de twee jeugdvriendinnen? En wat zit er eigenlijk in die grote zwarte tassen die haar vier broers bij zich hebben? En natuurlijk wordt er een toepasselijk lied gezongen: Ramona van de Blue Diamonds.

Houtappels is wederom verantwoordelijk voor de scenario’s en dit vijfde seizoen wordt geregisseerd door o.a. Frank Krom en Pieter van Rijn, die ook tekenden voor eerdere afleveringen.

Bron: KRO-NCRV

IMG_5564

~ door pietboon op 05/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: