UPC gaat HD zenders vooraan in het zenderschema plaatsen

Het nieuwe UPC zenderschema, dat 1 april ingevoerd wordt, betekent ook dat HD een prominente plek in het zenderschema krijgt. De HD versies van de zenders zullen standaard vooraan in het zenderschema komen. Hiervoor moet UPC wel enkele veranderingen doorvoeren.

Ten eerste zal UPC 10 extra HD zenders toevoegen aan de al bestaande 15 HD zenders van het Starter abonnement. Nieuw in HD zullen Comedy Central, Nickelodeon, NGC, TLC, MTV, 24 Kitchen, ARD, ZDF, BBC One en BBC Two aan het Starter abonnement worden toegevoegd. Hierdoor zijn 25 van de primaire zenders in HD te ontvangen.

Ten tweede is UPC bezig om een verouderd type Pace Mediaboxen om te ruilen voor Mediaboxen die geschikt zijn voor HD. Abonnees die een verouderde Mediabox hebben zijn actief door UPC benaderd, en aan hen is gemeld dat de oude Mediabox het binnen 14 dagen niet meer doet.

IMG_1314

~ door pietboon op 11/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: