Sexy Rechter met creatieve veroordelingen op Comedy Central

IMG_5606

Vanaf 20 februari begint op Comedy Central Family een gloednieuwe serie die rechters in een heel nieuw daglicht zet. Kate Walsh (Grey’s Anatomy, Private Practice) is rechter Rebecca Wright. En ze is precies het tegenovergestelde van de gemiddelde rechter.

Bad Judge zie je vanaf 20 februari elke vrijdag om 23.0 op Comedy Central Family.

Rebecca is een strenge rechter met een wild leven vol met feestjes, one night stands en de bijbehorende katers.

Het enige stabiele onderdeel in haar leven is haar baan als één van LA’s meest begeerde strafrechters. Ze heeft een reputatie door haar onorthodoxe gedrag in de rechtszaal. Zo geeft ze erg creatieve veroordelingen en zegt en doet ze alles wat in haar opkomt. Een zwangerschapstest afnemen tijdens een rechtzaak is de normaalste zaak voor Rebecca. Ze is dan wel een ‘wild child,’ toch wordt ze gerespecteerd en pakt ze criminaliteit streng aan!
Ze heeft genoeg mannelijke aandacht maar zit niet te wachten op een vaste relatie. Tijdens haar werk onderhoudt ze een knipperlichtrelatie met medisch expert Dr. Gary Boyd (gespeeld door Ryan Hansen) en daarnaast heeft ze haar handen vol aan een aantal flirts en one night stands.

~ door pietboon op 12/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: