HBO-documentaire The Jinx vanaf vandaag te zien bij HBO

IMG_5623

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst is vanaf 16 februari te zien bij HBO Nederland. Robert Durst, telg uit de New Yorkse Durst miljonairsfamilie, werd beschuldigd van drie moorden in de afgelopen dertig jaar, maar is hier nooit voor veroordeeld. De briljante en teruggetrokken Durst heeft zich niet eerder publiekelijk uitgesproken over de zaak – tot nu.

De première van The Jinx is op maandag 16 februari. De eerste twee afleveringen zijn vanaf vandaag te bekijken via HBO On Demand en HBO GO

De zesdelige documentaireserie The Jinx onthult niet eerder gepubliceerde informatie uit het zeven jaar durende onderzoek naar de onopgeloste misdaden en is gemaakt met zijn volledige medewerking.

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst is geregisseerd door Andrew Jarecki (All Good Things) en gefilmd door Marc Smerling (beiden genomineerd voor een Oscar® voor Capturing the Friedmans). The Jinx volgt hoe Jarecki een unieke relatie met Durst opbouwt tijdens exclusieve interviews die door Durst zelf zijn geïnitieerd. Durst spreekt met verrassende openhartigheid over de verdwijning van zijn mooie, jonge vrouw in 1982 en de daaropvolgende onopgeloste moord op zijn vertrouwelinge Susan Berman en zijn buurman Morris Black.

~ door pietboon op 16/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: