Spraakmakende tiende seizoen van Keeping Up with the Kardashians, vanaf 22 maart op E!

Keeping Up with the Kardashians - Season 9

Keeping Up with the Kardashians keert terug met een gloednieuw seizoen en gunt kijkers wederom een kijkje achter de schermen bij de grote, maar hechte familie Kardashian. Het tiende seizoen gaat slechts een week na de Amerikaanse première van start op E!

E!’s best bekeken serie ooit Keeping Up with the Kardashians keert terug voor het langverwachte, tiende seizoen op zondag 22 maart om 19:00 uur, alleen op E!

De beroemdste familie van Amerika keert terug naar E! met een gloednieuw seizoen vol drama, glamour, een lach en een traan. Na de extravagante bruiloft van Kim en Kanye in Italië krijgt de familie te maken met nog meer veranderingen: de modellencarrière van Kendall neemt een vlucht, Kourtney verwacht haar derde kind en Kris worstelt met de nasleep van haar scheiding met Bruce. Krijg een exclusief kijkje in het privéleven van Kim Kardashian en haar familie en ontdek hoe zij de hoogte- en dieptepunten van het leven op hun kenmerkende stijl verwerken en elkaar daarbij door dik en dun steunen.

Kris, Bruce, Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall en Kylie staan erom bekend alle mooie momenten in hun leven groots te vieren en samen blijven ze sterk, ook wanneer ongelukkige gebeurtenissen hun sterke familieband in gevaar dreigen te brengen. De levens van de familieleden ontwikkelen zich, maar de altijd uitgesproken en onvoorspelbare familie blijft hecht, ongeacht alle mooie, mindere en soms dramatische momenten.

~ door pietboon op 17/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: