Vanaf 8 maart het vierde seizoen Catfish op MTV

IMG_5631

Je denkt misschien dat je alles al hebt gezien, maar schijn bedriegt. Seizoen 4 van het populaire Catfish is binnenkort te zien op MTV en zit vol met allerlei nieuwe wendingen en bekende gastrollen.

Het vierde seizoen van MTV’s veelgeprezen docu-serie, ‘Catfish’ start op zondag 8 maart om 18:05 uur

Dit seizoen krijgt een hele nieuwe draai want co-host Max Joseph neemt in het seizoen een pauze van 5 afleveringen om zijn regiedebuut te maken met de film ‘We Are Your Friends’ met Zac Efron. Zijn rol wordt deze vijf aflevering door verschillende bekende gast presentatoren opgevuld. MTV’s Charlamagne, Miss Teen USA Cassidy Wolf, Artiest Angel Haze, YouTube hit Tyler Oakely en acteur Alex Shaffer hebbben een gastrol in dit seizoen.

‘Catfish’ gaat over het mysterie en de complexiteit van dating in een digitale wereld. De serie volgt Nev Schulman, wiens eigen online liefdesdrama het onderwerp was van de ‘Catfish’ film en filmmaker Max Joseph als ze de kijkers mee nemen op een zeer persoonlijke reis over de eerste ontmoetingen van jongeren met hun online liefdes. Ook in het nieuwe seizoen zijn er veel onverwachte wendingen. Het seizoen zit vol met bedrog, afzetterij binnen een familie maar ook persoonlijke verhalen over instagram liefdes en online stalkers.

Speciaal voor de start van het nieuwe seizoen zendt MTV twee specials van Catfish uit, namelijk Catfish: Untold Stories. Catfish: Untold Stories zie je zondag 8 maart om 15.35 uur op MTV.*

~ door pietboon op 19/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: