Psychologische illusies in ‘Jan Reinder, De Magie Van….’ op FOX

IMG_5656

‘Jan Reinder, De Magie Van….’ brengt gewone mensen in buitengewone situaties. De kijker ervaart dat het onmogelijke, mogelijk is. In de zesdelige reeks van het nieuwe FOX programma geeft mentalist Jan Reinder een unieke inzage in de wereld van de magie, psychologie en hypnose.

Het programma is vanaf 12 maart elke donderdag om 22.00 uur te zien bij FOX.

“Jan Reinder, De Magie Van…” combineert op geheel eigen wijze magie met psychologie en hypnose. Aan de hand van diverse psychologische experimenten en grote en kleine illusies verbaast Jan Reinder het Nederlandse publiek en diverse bekende Nederlanders. Jan leest gedachten, beïnvloedt gedrag , onder andere door hypnose, en laat mensen in verwarring achter na een imponerende illusie. Jan doet dat aan de hand van thema’s, die per aflevering verschillen. Zo neemt hij de kijker mee in de Magie van Geluk, Liefde, Invloed, Vertrouwen, Kracht, maar ook in de Magie van Angst.

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, astronaut André Kuipers, presentatrice Patty Brard en 3FM DJ Giel Beelen hebben de magische krachten van Jan Reinder persoonlijk ervaren. André Kuipers zegt hierover in het programma: ‘Ik krijg er kippenvel van, want wat ik zie kan niet. Het kan echt niet en toch gebeurt het. Griezelig!’. Peter R. de Vries: “Dit is amazing… Hier sta ik helemaal paf van.” De kijker word door Jan uitgenodigd om in een nieuwe wereld te stappen waarin niets is wat het lijkt.

Als spreker, illusionist, en creatief denker is Jan Reinder continu bezig zich te verdiepen in denkprocessen en creativiteit. Vanuit zijn perspectief als professioneel illusionist en artiest geeft hij zijn visie weer over hoe je meer kunt halen uit je werk en leven. Jan Reinder heeft in 2000 van zijn passie zijn beroep gemaakt: mensen verbazen! Hij reist regelmatig naar het buitenland voor internationale TV-shows of optredens in Azië, Europa en Amerika. Daarnaast verzorgde hij optredens voor Prins Albert van Monaco en Koningin Máxima. Jan Reinder is een gecertificeerd NLP Master practitioner. Hij deelde het podium met internationale topartiesten als Chris Rock en Jay Leno.

~ door pietboon op 20/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: