Samenvattingen F1 ook dit jaar weer bij Veronica

Veronica zendt ook dit jaar weer de samenvattingen van de Formule 1 races uit op het open net. En met de Nederlandse Max Verstappen als jongste coureur ooit, zal er meer animo voor F1 zijn dan vorige jaren. Veronica blijft echter de minimale 23 minuten uitzenden.

F1, zondag 15 maart 18:00-18:25 op Veronica

De eerste race van het jaar, de Grote Prijs van Australië in Melbourne, is niet rechtstreeks op de BBC te zien. Ook heeft Sport1 geen gratis maand, zoals vorig jaar wel was. Dat betekent dat veel kijkers aangewezen zijn op de samenvattingen op het open net.

Na het Sport1/Veronica debacle van twee jaar geleden, met inzet het commentaar van Olav Mol op locatie, besloot Veronica om alleen nog de contractueel verplichte 23 minuten uit te zenden. Net als vorig jaar zit Olav ook dit jaar weer op locatie, maar Veronica houdt het vooralsnog bij een minimale samenvatting.

~ door pietboon op 23/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: