Andy en Melisa strijken neer in ‘De TV Kantine’ bij RTL 4Tout bekend Nederland kan vanaf vrijdag 27 februari geen kant meer op. Zij worden in ‘De TV Kantine’, acht weken lang, onder een vergrootglas gelegd bij RTL 4. In het inmiddels zevende seizoen van het bekende persiflageprogramma vergroten Carlo Boszhard en Irene Moors bekende Nederlanders uit. De gezelligste kantine van Nederland is opgefrist met een gloednieuwe bezetting. Zo is Hans K(l)ok in de keuken te vinden en neemt bingo-leidster Marian, bekend van ‘De Schilderswijk’, haar ballen mee naar de kantine.

Vanaf 27 februari, elke vrijdag tussen 20.30 uur en 21.00 uur RTL4

In de eerste aflevering maakt de kijker kennis met de nieuwe bezetting van ‘De TV Kantine’. Zo heeft ‘RTL Late Night’-presentator Humberto Tan een plekje weten te bemachtigen in de kantine en doet hij van achter de kassa een duit in het zakje. Ondertussen schuift Programmadirecteur Erland Galjaard aan in de Hilversumse Hot Spot. Dit doet hij niet alleen, maar samen met realitysterren Andy van der Meijde en zijn Melisa, komieken Plien en Bianca en Hagenezen Spike en Anouk. Zij vragen zich met zijn allen af wie er hoognodig eens nagedaan moet worden… Ook Kim-Lian van der Meij is van de partij, zij speelt een gastrol als Chantal Janzen. Mari van der Ven kruipt op zijn beurt in de huid van songfestivalwinnaar Conchita Wurst.

~ door pietboon op 24/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: