Werelduurrecordpoging Thomas Dekker live op Eurosport 2

ThomasDekkerHourrecordEurosport 2 zendt op woensdag 25 februari, om 19:30 uur, de poging van Thomas Dekker om het UCI Hour Record te verbreken rechtstreeks uit. De poging, die wordt ondernomen op 1800 meter hoogte in El Velodrome de Tres Centurias in het Mexicaanse Aguascalientes, is ook online te volgen, met de Eurosport Player. Het commentaar bij de uitzending is van Bobbie Traksel en Jack Edelaar.

Thomas Dekker is de derde wielrenner die dit jaar een werelduurrecordpoging doet. Eerder kwam Jack Bobridge 500 meter te kort ten opzichte van het record van Matthias Brändle (51 kilometer en 852 meter), waarna op 8 februari Rohan Dennis het nieuwe record vestigde op 52 kilometer en 491 meter.

De werelduurrecordpoging wordt door Eurosport live uitgezonden in maar liefst 70 landen in Europa en ‘Asia-Pacific’. Naast de poging zelf, brengt de pan-Europese sportzender vanaf 19:15 uur interviews met experts en betrokkenen, en alle reacties na het evenement, tot ongeveer 20:45 uur.

Met meer dan 1800 uur wielrennen in 2015, noemt Eurosport zich met recht ‘home of cycling’. De sportzender zendt ook komend jaar in elk geval de Giro d’Italia, de Tour de France en de Vuelta a España uit. Ook alle klassiekers zijn onderdeel van het aanbod, dat bestaat uit meer dan 40 events op jaarbasis.

~ door pietboon op 24/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: