NBC Universal verrast na horen officiële reactie UPC

NBC Universal heeft ook vandaag weer aan deze website bevestigd dat de onderhandelingen met UPC over de doorgifte van 13th Street, Syfy en E! nog gaande zijn en zelfs dat beide partijen een gezamenlijke wens hebben de zenders te blijven doorgeven. Ze zijn dan ook echt verrast te horen dat UPC een ander officieel geluid laat horen, aldus de Director Publicity uit Londen.

UPC blijft in officiële reacties en op sociale media aangeven dat de onderhandelingen niet naar tevredenheid zijn afgerond, en blijft de klanten  informeren dat de zenders per 1 juni verdwijnen.

Waarom UPC dit doet blijft onduidelijk, omdat ze wijzigingen uiterlijk 1 maand van te voren hoeven door te geven, en we zitten nu drie maanden voor 1 juni. 

Abonnees kunnen tot 1 april hun abonnement opzeggen en zitten vanwege de zenderwijzigingen niet aan een eventueel jaarcontract vast. Maar de onduidelijkheid omtrent de NBC Universal zenders maakt de keuze die abonnees moeten maken moeilijk. Op het Chelloo.com forum wordt dan ook gevraagd of de deadline van 1 april om abonnement te wijzigen niet kan worden verlengd tot 1 juni.

~ door pietboon op 26/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: