SkyRadio: Viva La Vida van Coldplay de beste hit uit de 00’s


 

De hit Viva La Vida van Coldplay is de ultieme nummer 1 van de zeroes. De Britse band staat bovenaan de We Like The 00’s Top 500, de hitlijst met de beste nummers uit de zeroes, samengesteld door de luisteraars van Sky Radio. Coldplay stoot Adele hiermee van de troon. 

Vanaf maandag 2 maart staat Sky de hele week in het teken van de 00’s. In de We Like The 00’s Top 500 zijn de artiesten uit de zeroes als Robbie Williams, Adele, Katy Perry, Racoon, David Guetta en Madonna te horen. De lijst is samengesteld via de Facebook pagina en website van Sky Radio. 

 Top 5 We Like The 00’s Top 500: 
1. Coldplay – Viva La Vida
2. Adele – Make You Feel My Love
3. Black Eyes Peas – I Gotta Feeling
4. Robbie Williams – Feel
5. Amy Winehouse & Mark Ronson – Valerie 

We Like The 00’s Top 500 is van 2 tot en met vrijdag 6 maart tussen 9.00 en 17.00 te horen. De beste 101 hits van de hitlijst zijn op zaterdag 7 maart vanaf 9.00 uur nogmaals te horen en de gratis podcast van de lijst is na afloop te downloaden via de Sky Radio site.

~ door pietboon op 27/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: