Horizon Extra Mediabox nu beschikbaar voor UPC-klanten

UPC lanceert vandaag de Horizon Extra Mediabox. Met deze box kunnen klanten programma’s die via hun Horizon Mediabox zijn gestart op ieder gewenst moment verder bekijken op een andere plek in huis. De Horizon Extra Mediabox is beschikbaar voor alle UPC-klanten die reeds in het bezit zijn van een Horizon Mediabox. De Horizon Extra Mediabox is de eerste drie maanden gratis en is daarna verkrijgbaar voor € 5 per maand.

We vinden het belangrijk dat onze klanten overal en wanneer ze maar willen gebruik kunnen maken van onze diensten. Met de introductie van de Horizon Extra Mediabox wordt dit voor onze klanten nog eenvoudiger. Opnames en Video on Demand-diensten die op de bank zijn gestart kunnen immers op ieder gewenst moment verder bekeken worden in bijvoorbeeld de slaapkamer.

Hans Blom, Directeur Consumentenmarkt:

“De introductie van de Horizon Extra Mediabox past in de strategie om onze klanten altijd en overal te laten genieten van al onze diensten. Met de introductie van deze nieuwe dienst zetten we daarin voor klanten van UPC een volgende belangrijke stap. We spelen in op de wens om altijd en overal televisie te kunnen kijken en zorgen ervoor dat zowel het kijkplezier als gebruikersgemak voor onze klanten wordt vergroot.”

Met de extra box hebben klanten van UPC, evenals met de Horizon Mediabox, toegang tot persoonlijke kijktips en eigen media met perfecte HD beeldkwaliteit. Er kunnen maximaal twee Horizon Extra Mediaboxen met de Horizon Mediabox verbonden worden.

Met de Horizon Mediabox hebben klanten van UPC toegang tot onder andere televisie en persoonlijke kijktips. Daarbij kunnen de klanten eigen media eenvoudig streamen vanaf de tablet of smartphone naar de extra televisie.

De Horizon Mediabox zal binnenkort ook beschikbaar worden voor Ziggo-klanten. De exacte introductiedatum hiervoor is nog niet bekend. Om de introductie van de Horizon Extra Mediabox zo goed mogelijk te laten verlopen wordt deze momenteel uitgebreid getest.

~ door pietboon op 04/03/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: