Sky Radio start online 00’s stationDoor de enorme hoeveelheid positieve reacties rondom de hitlijst We Like The 00’s Top 500, start Sky Radio een apart station met de beste nummers uit dit decennium. Het online radiostation is vrijdag vanaf 6 maart 17.00 uur na afloop van de lijst voor het eerst te horen.

Coldplay, Ilse DeLange, Robbie Williams, Shakira en Marco Borsato zijn o.a. artiesten die hun sporen hebben verdiend tijdens de 00’s. Zij zullen dan ook regelmatig op het station te horen zijn met hits als “Viva La Vida” en “Feel”. Maar ook Lady Gaga en dance-artiesten als DJ Tiësto braken door en zijn daarom natuurlijk te horen.

Het online radiostation is vanaf vrijdag 6 maart 17.00 te horen via Skyradio.nl, de gratis Sky Radio app en de bekende radioportals.

~ door pietboon op 04/03/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: