Wie Is De Mol? vanavond live op NPO1 en NPO Radio 2Vanavond wordt voor het eerst in de geschiedenis van het succesvolle programma Wie is de Mol? de finale live uitgezonden vanuit VondelCS in het Amsterdamse Vondelpark. Niet alleen op NPO1, ook NPO Radio 2 is er rechtstreeks bij.

In deze zinderende laatste uitzending van het vijftiende seizoen schuiven de drie finalisten Marlijn Weerdenburg, Margriet van der Linden en Rik van de Westelaken aan en komt de waarheid eindelijk op tafel. De kijker thuis, de aanwezige fans bij VondelCS en de overige kandidaten van Wie is de Mol? krijgen eindelijk antwoord op hun vragen. Hoe is het spel gespeeld? Hoe heeft de Mol de andere kandidaten kunnen misleiden en opdrachten kunnen saboteren? Wat waren de geheime aanwijzingen? Wie is de winnaar en natuurlijk de allerbelangrijkste onthulling: wie is de Mol?

NPO Radio 2 staat vandaag vanaf 14.00 uur volledig in het teken van Wie is de Mol? Op deze finaledag blikken onder anderen ex-kandidaten en Radio 2 dj’s Jan Willem Roodbeen en Hans Schiffers vooruit op de ontknoping. Te gast zijn kandidaten van dit seizoen: Pieter Derks, Martine Sandifort en ex-kandidaten van vorige seizoenen: Marc-Marie Huijbregts en Susan Visser. Ook Moltalk presentatoren Patrick Martens en Viviënne van den Assem en presentator Art Rooijakkers komen langs.

Fans van Wie is de Mol? zijn welkom om de ontknoping samen met alle Molfans te volgen op de grote schermen buiten bij VondelCS. Voor de evenement zijn geen kaarten te koop.

~ door pietboon op 05/03/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: