Brooklyn Nine-Nine is back voor seizoen 2Guess who’s back? Vanaf 8 maart komt Golden Globe winnaar Brooklyn Nine-Nine met een nieuw seizoen terug op de Nederlandse televisie en te zien bij Comedy Central.

Seizoen 2 van Brooklyn Nine-Nine is vanaf 8 maart elke zondag te zien met een dubbele aflevering om 21:35 bij Comedy Central

Zet je maar alvast schrap, want Brooklyn Nine-Nine is terug met een geheel nieuwe seizoen en zit vol met verassingen. De veelvoudige Golden Globe Award winnaar Andy Samberg speelt nog steeds de onvolwassen detective Jake Peralta die je gewend bent. Ondanks zijn onorthodoxe werkwijze lukt het hem toch om elke keer goed voor de dag te komen.

Op dit politiebureau in het fictieve 99ste district van New-York draait het allemaal niet om de zaken die je gewend ben van andere crimeseries. Nee, deze agenten nemen alles met een korreltje zout en doen tijdens hun werkuren ook alles wat ze eigenlijk niet horen te doen. En oh ja, er worden zo nu en dan ook criminelen opgepakt. Seizoen twee gaat verder waar het vorige seizoen geëindigd is. Zo proberen Charles en Gina hun affaire geheim te houden, is Jake nog steeds undercover als een Italian Mob en verschijnen Amy en Boyle op kantoor met dezelfde outfit.

Het nieuwe seizoen zit vol met gastrollen met onder andere: Kyra Sedgwick, Jenny Slate, Eva Longoria en Marilu Henner. Ook dit seizoen is geschreven en geproduceerd door Emmy Award winnaar Dan Goor en Michael Schur.

~ door pietboon op 06/03/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: