Nieuwe Roasters bekend van de Roast of Justin BieberComedy Central heeft de nieuwe namen van de Roasters voor “The Comedy Central Roast of Justin Bieber” (#BieberRoast) bekend gemaakt, die samen met Roastmaster Kevin Hart het vuur aan zijn schenen zullen leggen.

The “COMEDY CENTRAL Roast Of Justin Bieber ” wordt op zaterdag 14 maart opgenomen in LA en wordt op 1 April bij Comedy Central in Nederland om 22.00 uur uitgezonden.

Om het fenomeen “Roast” te vieren zal Comedy Central 5 dagen voor het uitzenden van “The Comedy Central Roast of Justin Bieber” op 1 April een speciale “Roast” Countdown uitzenden met o.a. The Roast of David Hasselhoff, Charlie Sheen, Roseanne Barr and James Franco.

Sinds de eerste Roast in 2003 met Dennis Leary, worden er bijna elk jaar een Roast opgenomen door Comedy Central. James France, Roseanne Barr, Bob Saget, William Shatner, Pamela Anderson, Joan Rivers, Donald Trump, David Hasselhof en natuurlijk Charlie Sheen zijn in het verleden al te zien geweest. De vergoeding die de Roastee krijgt, wordt altijd afgedragen aan een goed doel. En dat maakt dat “The Comedy Central Roast of…” een uniek programma blijft, waar roasters en roastee een groot respect voor elkaar hebben. We zeggen niet voor niets: “We only roast the ones we love!

~ door pietboon op 07/03/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: