13-15 maart 2015: F1 GP Australië live op Sport1

De Formule 1 Grote Prijs van Australië is van begin tot eind live te zien op Sport1, met commentaar tijdens de kwalificatie en race van Olav Mol op locatie en tijdens de trainingen van Rick Winkelman. Deze eerste GP is niet live te zien bij de BBC, maar is wel live te zien bij het Duitse RTL.

Net als voorgaande jaren zendt Sport1 live alle acties uit van de Formule 1. Vanaf vrijdag 13 maart 02:25 tot en met de race op zondag 15 maart 07:00 uur is alles live te zien. Naast de reguliere beelden zendt Sport1 ook extra content uit op tv en online. Op tv zijn dat dit weekend onder andere Pitlane beelden en On Board camera beelden.

Het Duitse RTL is een goed alternatief voor hen zonder Sport1 abonnement, omdat ook dit jaar de BBC maar de helft van de races live uitzendt. Deze eerste race is niet live bij de BBC te zien. Het Duitse RTL zendt de kwalificatie en race live uit.

Lees ook: BBC zendt 10 F1 races live uit

De samenvattingen op het open net in Nederland zijn ook dit jaar weer bij Veronica te zien. Een korte 22 minuten durende samenvatting van de race is vanaf 18:00 te bekijken met commentaar van Olav Mol.

Programmering Sport1

Vrijdag 13 maart
02:25 eerste vrije training
06:25 tweede vrije training

Zaterdag 14 maart
03:55 derde vrije training
06:45 kwalificatie

Zondag 15 maart
05:00 voorbeschouwing
07:00 F1 GP van Australië

~ door pietboon op 09/03/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: