Ultimate Fighting Championship live op FOX en FOX Sports

De tv-zenders FOX en FOX Sports brengen de Ultimate Fighting Championship (UFC) naar Nederland. Vanaf zaterdag 14 maart is het spektakel van ‘mixed martial arts’ rechtstreeks te zien op FOX Sports, waarbij ook de Nederlanders Alistair Overeem en Germaine de Randamie in actie komen.

Een aantal UFC evenementen wordt gedurende dit jaar ook live uitgezonden op het open net via FOX, te beginnen op zaterdag 11 april.

De UFC maakt zijn intrede in Nederland in de nacht van zaterdag 14 maart op zondag 15 maart. In Dallas komen onder meer de Nederlanders Alistair Overeem en Germaine de Randamie in actie tijdens UFC 185. De live uitzending op FOX Sports 2 begint om 03.00 uur en is voorzien van het originele Amerikaanse commentaar. UFC programmering wordt op FOX Sports wekelijks uitgezonden en maakt deel uit van het rechtenpakket van FOX Sports International (FOX Sports 2, 4 en 6).

Van een aantal UFC evenementen dat plaatsvindt op voor Nederland toegankelijke uitzendtijden doet ook FOX live verslag. Zaterdag 11 april is het voor het eerst zo ver. De uitzending van UFC Fight Night op FOX begint om 21.00 uur. FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen, onder meer bij Ziggo, UPC, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, KPN kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13.

In aanloop naar het evenement op 11 april start FOX al vanaf 21 maart met de wekelijkse uitzending van The Ultimate Fighter, een combinatie van een reality tv-programma en een MMA competitie. In het programma nemen professionele MMA vechters het tegen elkaar op in een toernooi. Tot en met de halve finales leven zij gezamenlijk in een villa zonder enig contact te hebben met de buitenwereld. Zowel hun trainingen en gevechten als het leven in het huis worden op camera vastgelegd. The Ultimate Fighter is op FOX vanaf 21 maart iedere zaterdagavond te zien rond de klok van 23.10 uur.

~ door pietboon op 09/03/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: