Seizoen 5 Game of Throne gelijk met VS op HBO

De première van het langverwachte vijfde seizoen van Game of Thrones – met belangrijke rollen voor Carice van Houten en Michiel Huisman – zal gelijktijdig met de Amerikaanse uitzending in Nederland te zien zijn.

Vanaf 13 april zijn afleveringen, welke in Amerika op de zondagavond om 21:00 uur worden uitgezonden, elke maandag om 3:00 uur in de ochtend te zien op het premièrekanaal van HBO Nederland. De aflevering is dan tevens beschikbaar via de online streamingdienst HBO GO. De eerste simultane uitzending – te zien in ruim 170 landen – is in de nacht van zondag op maandag 13 april maar geldt voor alle 10 episodes van het vijfde seizoen.

‘We zijn verheugd te zien hoe onze internationale partners Game of Thrones – een van de meest besproken series van dit moment – gelijktijdig met de Amerikaanse uitzending gaan aanbieden, aldus Michael Lombardo, President, HBO Programming. ‘Het wordt dan ook een fantastisch seizoen’, voegt hij eraan toe.

Game of Thrones, gebaseerd op de succesvolle boekenreeks Het Lied van IJs en Vuur van George R.R. Martin, is de best bekeken serie in de geschiedenis van HBO en wereldwijd een tv-fenomeen. In het vijfde seizoen vinden talloze meeslepende verhaallijnen hun onvermijdelijke – en vaak bloedige – beslag. Het nieuwe seizoen is vanaf 13 april exclusief bij HBO Nederland te zien en bevat enkele van de meest onthutsende scènes tot nog toe.

~ door pietboon op 11/03/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: