FOX komt met Amerikaanse TV-sensatie ‘Empire’Vanaf 14 april gaat de Amerikaanse TV sensatie ‘Empire’ exclusief in première bij FOX. Dé hitserie van dit moment in Amerika scoort wekelijks enorme kijkcijfers met het verhaal over de opvolging van het hiphop en R&B label ‘Empire’ en gastrollen van onder andere Naomi Campbell, Jennifer Hudson, Mary J. Blige en Snoop Dogg.

Met Academy Award genomineerde Lee Daniels (The Butler, Precious) en Emmy Award winnaar Danny Strong (The Butler, Game Change), is ‘Empire’ een sexy, nieuw eigentijds drama over de ongeneeslijk zieke oprichter van een succesvol muziekimperium wiens drie zonen en ex-vrouw strijden voor de opvolging. De 60 minuten durende afleveringen van Empire zijn vanaf dinsdag 14 april iedere week om 22.00 uur exclusief te zien op FOX.

Wanneer de oprichter van het miljarden hiphop bedrijf Empire (Terrence Howard) een levensbedreigende ziekte krijgt, wordt hij gedwongen om te beslissen welke van zijn drie zonen van de familie de business zal erven. De oudste zoon, een ongelooflijke zakenman, zonder muzikaal talent; zijn middelste zoon, een briljant, muzikaal kunstenaar, waarvan zijn vader zijn homoseksualiteit niet goedkeurt of zijn jongste zoon: een onbezonnen playboy, maar met een brede commerciële aantrekkingskracht als een performer. Ondertussen is zijn ex-vrouw Cookie net vrijgelaten na een lange zit in de gevangenis en komt terug om haar oude plek in het bedrijf op te eisen. Een edgy, maar toch breed toegankelijke dramaserie over een vooraanstaande familie met een interne strijd om het hiphop imperium te leiden.
Mark Bruitsman, Head of Programming van FOX International Channels: “Met FOX willen we de beste series als eerste in Nederland brengen. Dat doen we al met The Walking Dead, nu ook met Empire en straks in mei met Wayward Pines.”

De hoofdrollen worden vertegenwoordigd door Terrence Howard (Crash) en Taraji P. Henson. Gastrollen zijn weggelegd voor; Naomi Campbell, Jennifer Hudson, Mary J. Blige en Snoop Dogg. Dit is nog maar een deel van de namen die voorbij komen in de serie. Empire is geregisseerd door Lee Daniels, bekend van films als The Butler en Precious. En Danny Strong, die eerder het scenario schreef van The Butler en Game Change

~ door pietboon op 13/03/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: