The Passion witte donderdag op NPO1

Enschede vormt op 2 april 2015 het decor van The Passion. De vijfde editie van deze grote live tv-productie wordt opgevoerd in de binnenstad en op andere karakteristieke plekken van deze universiteitsstad.

The Passion, Witte Donderdag 2 april om 20.25 uur bij KRO-EO op NPO 1.

The Passion vertelt tijdens een groots en uniek muziekevenement over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus. Net als voorgaande jaren trekt er een processie met duizend mensen en een groot verlicht kruis door de straten op weg naar het hoofdpodium.

Robert ten Brink is dit jaar de verteller en Bridget Maasland de verslaggeefster. Jeroen van der Boom speelt Petrus en Jeroen van Koningsbrugge neemt de rol van Judas voor zijn rekening. Jezus wordt gespeeld door Jim de Groot en Shirma Rouse speelt Maria. Jon van Eerd kruipt in de huid van Pontius Pilatus.

~ door pietboon op 19/03/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: