Bekijk nieuwe serie Linda de Mol eerder via RTL Lounge

  

De gloednieuwe en veelbelovende serie ‘Familie Kruys’, ván en mét Linda de Mol, is vanaf 29 maart als preview te zien bij RTL Lounge. Het themakanaal zendt, net als bij voorganger ‘Divorce’, elke zondagochtend al de nieuwste aflevering uit.

RTL Lounge, vanaf zondag 29 maart wekelijks om 10:00 uur.

‘Familie Kruys’ gaat over de vrijgezelle stylist van de sterren Bette (Linda de Mol), haar homoseksuele broer Kirk (Rop Verheijen) en hun vader Thomas (Hans Dagelet). Doordat hun moeder overleed toen ze nog jong waren en hun vader als succesvol schrijver nooit thuis was, waren Bette en Kirk vooral op zichzelf aangewezen en hebben ze een zeer hechte band.

In de nieuwe feelgood serie komen ook bekende Nederlanders voorbij die gestyled worden door Bette, waaronder Wendy van Dijk, Daphne Deckers en Art Rooijakkers. Bette is erg jaloers op Wendy en Daphne vanwege hun slanke lichamen. Zelf worstelt ze namelijk steevast met haar gewicht. Wanneer haar vader zijn Roemeense internetbruid Ruxandra (Elise Schaap) voorstelt, raakt Bette dan ook compleet in paniek. Niet alleen omdat ze haar motieven niet vertrouwt, maar ook omdat Ruxandra twintig jaar jonger is en nog erger… twintig kilo lichter.

Naast eerdergenoemde acteurs spelen ook Marcel Musters, Frederik Brom en Karina Smulders een rol in ‘Familie Kruys’. De regie is in handen van Will Koopman.

~ door pietboon op 26/03/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: