Succesvolle Nederlandstalige MotoGP uitzending Eurosport

Vier dagen lang zond het Nederlandstalige Eurosport rechtstreeks de MotoGP uit vanuit Qatar. Er was niet alleen een volledig Nederlandstalig team in Qatar, er was ook een speciaal regieteam in Parijs.

Samantha van Wijk, Diederick de Vries en Patrick van den Goorbergh waren de boegbeelden op locatie, maar de eigen Nederlandstalige uitzendingen op het hoofdkanaal van Eurosport betekent ook investeringen achter de schermen. Investeringen die mogelijk gemaakt zijn na de overname van Eurosport door Discovery.

Onder leiding van eindregiseur Ed Meijer – geknield op de foto – werden de uitzendingen vanuit Parijs geproduceerd. De Master Control Room is speciaal door Eurosport in Parijs voor de Nederlandstalige uitzendingen neergezet, en zal steeds vaker gebruikt worden.

De MotoGP uitzendingen zijn de eerste eigen Nederlandstalige uitzendingen op het hoofdkanaal van Eurosport, maar er zijn hiermee meer mogelijkheden beschikbaar. Zo is het niet ondenkbaar dat er in de nabije toekomst eigen Nederlandstalige interviews vanuit Roland Garros volgen.

~ door pietboon op 29/03/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: