Halve Finales KNVB Beker live op FOX

  

De halve finales en finale van de KNVB Beker zijn rechtstreeks te zien op FOX. Op dinsdag 7 april staat FC Twente – PEC Zwolle op het programma, een dag later gevolgd door FC Groningen – Excelsior. De uitzending op beide dagen begint om 19.30 uur en om 20.00 uur wordt er afgetrapt.

FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen, onder meer bij Ziggo / UPC, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, KPN kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13.

Dinsdag 7 april, 20.00 uur: FC Twente – PEC Zwolle
Na de historische winst van de KNVB Beker in 2014 staat PEC Zwolle nu opnieuw op de drempel van de finale. Laatste horde op weg naar De Kuip is FC Twente, dat in de eigen Grolsch Veste alles op alles zal zetten om het moeizame seizoen nog van glans te voorzien.

Woensdag 7 april, 20.00 uur: FC Groningen – Excelsior
In Groningen wordt al weken reikhalzend uitgekken naar de halve finale tegen Excelsior. Voor het eerst sinds 1989 lonkt de finale en dat willen ze weten in het Noorden. Voor Excelsior is dat nog langer geleden: in 1930 verloren zij de finale van Feyenoord. Voor beiden ploegen dus een unieke kans om kans te maken op een echte hoofdprijs.

De finale van de KNVB Beker wordt gespeeld op zondag 3 mei in De Kuip te Rotterdam. Ook dit duel is rechtstreeks te zien op FOX. De voorbeschouwing begint om 16.30 uur, de aftrap is om 18.00 uur. De winnaar van de beker speelt volgend seizoen de seizoensopening om de Johan Cruijff schaal en plaatst zich voor de UEFA Europa League.

De halve finales en de finale om de KNVB Beker zijn tegelijkertijd ook live te zien op FOX Sports.

~ door pietboon op 02/04/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: