RTL stopt met RTL XL app via Panasonic smart tv’s

Bezitters van een Panasonic smart televisie kunnen met ingang van april niet meer gebruik maken van de RTL XL app. RTL heeft aangekondigd om te stoppen met de app waarmee je uitzendingen van RTL op Panasonic televisies kon terugkijken. Dat maakt de commerciële omroep bekend via de eigen website.

“We streven er naar om zoveel mogelijk gebruikers via onze eigen apps de RTL XL ervaring te bieden”, meldt RTL. “Zo kunnen wij het programma-aanbod en de gebruikerservaring optimaliseren in onze app op laptop, desktop, smartphone of tablet.”

RTL richt zich op de ontwikkeling van apps voor smartphones, tablets en computers. Zo kun je met Airplay via Apple TV en op termijn ook via Chromecast video’s afspelen op je Panasonic TV en gewone televisies zonder smartfunctionaliteit.

Bron SKV

~ door pietboon op 02/04/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: