Historische Top 40 uitzendingen op 192TV

Dit jaar bestaat de overbekende Top 40 precies 50 jaar en dat wordt het hele jaar gevierd op 192TV. Vanaf zaterdag 4 april zal 192TV de “Nationale Zaterdagmiddag Gebeurtenis”, bekend uit de zeezender-jaren van radio Veronica, laten herleven door elke zaterdagmiddag een historische Top 40 uit te zenden.

A.s. zaterdag start men om 16:00 uur met de Top 40 van 22 februari 1969. De uitzendingen zullen tussen de één en twee uur lang zijn, al naar gelang de beschikbaarheid van de gevonden clips. Elke zondagmiddag wordt de uitzending om 16:00 uur herhaald.

Voor het eerst in 6 jaar tijd heeft Boudewijn de Groot en nieuw album gemaakt, ‘Achter Glas’. Reden genoeg om hem uitgebreid in beeld te brengen. Zijn grootste hits komen op zaterdag 18 april om 21:00 uur voorbij in een 50-minuten durende special op 192TV. Wie kent de legendarische songs van De Groot niet? Ze komen allemaal voorbij, van ‘Er komen andere tijden’ en ‘Het land van Maas en Waal’, tot ‘Jimmy’ en ‘Avond’ . 192TV eindigt de special met zijn nieuwe single ‘Witte muur’ van zijn nieuwe album ‘Achter glas’. De uitzending van zaterdag 18 april wordt zondag 19 april om 21:00 herhaald.

~ door pietboon op 03/04/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: